Välkommen till Rotary i Värmland, Närke och Västmanland!

Vad är Rotary?

Rotary är en internationell organisation med 1,4 miljoner människor. Vi brinner för att förbättra våra samhällen och ge människor bättre levnadsvillkor. Det finns Rotaryklubbar i så gott som alla världens länder. I vårt område har vi 31 klubbar med ca 1100 medlemmar. Vi åstadkommer förändring där vi bor och vi samarbetar med andra klubbar om internationella projekt som inriktar sig på dagens mest angelägna utmaningar. Genom att vara medlem i Rotary har du möjlighet att aktivt göra skillnad, samtidigt som du får personlig tillfredsställelse och livslång vänskap på köpet.    

Medlem i Rotary

Därför skall du vara medlem i Rotary

I dag har vi blivit allt känsligare för saker som slukar tid men inte tillför mening. Att vara medlem i Rotary tillför mening. I Rotary har det aldrig handlat om att bli bäst i världen, utan att vara bäst för världen.

I Rotary är gemenskap, empati, ansvar och förtroende viktiga nyckelord. För att säkerställa likabehandling och för att lösa eventuella konflikter har vi fyra enkla frågor till hjälp. Vi kallar det  The Four Way Test.

Swishkonto: 123 461 03 25                         Bankgiro: 316-3342